CREATORI ÎN ROMÂNIA

Salutăm inițiativa La Blouse Roumaine de a ajuta micii artiști și meșteșugari români care nu au niciun fel de sprijin din partea instituțiilor care promovează produsele românești în lume.

“Suntem împreună la bine și la greu. Lansăm un apel de susținere pentru economia artizanală, creativă și culturală locală. Dacă vreți să vă alăturați grupului nostru de inițiativă cu propuneri de soluții concrete de sprijin și suport, ori dacă aveți nevoie de ajutor vă rugăm să ne scrieți pe adresa de email contact@lablouseroumaine.io sau pe whatsapp 0736860973.
Vă mulțumim!”
La Blouse Roumaine

Ne alăturăm inițiativei și oferim spațiu de promovare pentru creatorii de produse românești pe site-ul nostru  la secțiunea PRODUSE NOI. 

Fac parte din comunitatea micilor creatori de artizanat din România de mai mult de 10 ani. Pentru că am observat lipsa de interes față de comunitatea de creatori români și inspirat de cuvintele lui Martin Luther King (I have a dream), aș dori să creez o stradă de HANDMADE IN ROMANIA unde să invit toți micii producători și creatori de produse artizanale din România. Pentru că nu am o stradă, vom crea o comunitate. Împreună.

Vă invităm pe site-ul nostru dacă sunteți în căutarea unui cadou autentic handmade sau cu finisări manuale realizat în România.  

Cadourile sunt parte din bucuriile mici și mari ale vieții. Un cadou oferit din suflet contează mai mult decât orice gest.

OFERTĂ SPECIALĂ PENTRU COMPANII! Pentru instituții și companii realizăm trofee și brand identity

CADOURI PENTRU NUNTA TA

Vrei să oprești timpul în loc și să rememorezi cea mai frumoasă zi? O ferecătură realizată din tablă de cupru argintată cu fața pictată manual este un cadou deosebit care îți va aminti frumusețea unei zile unice. 

ICOANA ARGINTATĂ MOD.1 și ICOANA ARGINTATĂ MOD.1A sunt un cadou special la nunta ta pentru toți cei dragi care-și vor aduce aminte că ți-au fost alături în cea mai frumoasă zi. 

BIJUTERII HANDMADE IN ROMANIA

Bijuteriile handmade Pearlovski cu perle de cultură albe și negre, pietre strălucitoare Swarovski, elemente din argint sau argintate, sidef lucios și multe pietre semi-prețioase, ametist, citrin sunt un cadou deosebit pentru orice ocazie. 

CUM COMAND?

În dreptul fiecărui produs găsiți un formular de comandă (butonul COMANDĂ PRODUS), pe care vă rugăm să îl completați. Vă vom contacta în aceeași zi. Pentru comenzile mari, vă rugăm să ne scrieți la contact@cadouriicoane.ro și vă vom răspunde în aceeași zi. De asemenea, dacă doriți să ne sunați, aveți la dispoziție butonul COMANDĂ TELEFONICĂ. Vă așteptăm cu drag!

LIVRĂM GRATUIT ÎN BUCUREȘTI.

Vă ofer aceste icoane argintate și bijuterii handmade la un preț special cu speranța că vor deveni cadouri deosebite pentru cei dragi. Vă oferim mai multe imagini și povești ale icoanelor mele argintate pe BLOG.

MAGAZINE PARTENERE: www.kon-art.ro, Mon Bijou